Is uw iPad hevig beschadigd? Heeft u uw iPad misschien laten vallen en zit er nu een barst of een scheur in het iPad glas? Is uw iPad scherm aan vervanging toe vanwege krassen of dofheid? Dan bent u bij ons, New Phone Repair, aan het juiste adres. Wij vervangen u scherm op een vakkundige wijze. Wij zijn gevestigd in Antwerpen en Gent.

Wij hebben dagelijks iPad reparaties en een schermreparatie is een van de meest voorkomende iPad reparaties. Wij herstellen uw iPad scherm terwijl u erop kunt wachten in onze winkel. Wij hanteren als enige in België een “ klaar terwijl u wacht” service. Dit wil zeggen dat u op uw iPad scherm vervanging kunt wachten onder het genot van een bakje koffie. Tijdens de wachttijd dat onze monteurs uw iPad scherm herstellen, kunt u gebruik maken van onze gratis wifi en heeft u de tijd de nieuwste accessoires en gadgets op iPad gebied te bekijken

Uw iPad scherm laten vervangen tegen een voordelig tarief.

Wij gebruiken voor het herstellen van uw iPad scherm altijd originele schermen. Geen namaak in onze zaken van New Phone Repair. Wij hebben het meest geavanceerde gereedschap in huis om een iPad scherm vervanging uit te voeren. Daardoor bent u gegarandeerd van een professionele iPad scherm vervanging met garantie op de reparatie.  En hoeft u geen angst te hebben om persoonlijke gegevens te verliezen.

 

Wij vervangen uw scherm tegen scherpe concurrerende tarieven. In vergelijking met andere herstelshops zijn wij zeer scherp geprijsd. Dus stap binnen in een van onze vestigingen in Antwerpen en Gent. Wij heten u van harte welkom en informeren u over de iPad scherm vervanging, de bijbehorende prijs en de wachttijd van de reparatie. U kunt ons ook altijd bellen, al onze reparatie prijzen staan ook op onze website vermeld.

Uw iPad scherm vervanging wordt door ons snel en professioneel uitgevoerd.

Wij beschikken over de juiste apparatuur om uw iPad scherm scherm professioneel te uit te voeren.  Onze monteurs zijn gediplomeerd en hebben een jarenlange ervaring in het vervangen van een iPad scherm. Wij hebben meerdere vestingen in Antwerpen en Gent. Schroom niet om even binnen te stappen of te bellen. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Wij staan graag voor u klaar voor elke iPad herstelling. Voor standaardreparatieprijzen kunt u op onze website kijken.

 

AntwerpenGentSchoten
class="footer_part_content">

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.