Is uw iPad scherm defect? Zit er een scheur in, of allemaal krassen op? Dan kunt u niet meer fijn op uw iPad werken en is het aan te raden uw iPad scherm te laten repareren.

Onze zaak, New Phone Repair, is dan een goed en betrouwbaar adres. Veel eerdere klanten zijn u hierin voorgegaan, en zij waren allen zeer te spreken over onze iPad scherm reparaties, zowel over de professionaliteit hiervan, als over de scherpe prijs voor de iPad scherm reparatie. Leest u hierover maar de reviews. Kom langs in Antwerpen of Gent.

U kunt langs komen in een van onze vestigingen in Antwerpen of Gent en ter plaatse op uw iPad scherm reparatie wachten. In onze reparatiecentra staan onze monteurs 6 dagen per week klaar om uw scherm te repareren.  Onder het genot van een bakje koffie kunt u wachten op iPad scherm reparatie en kunt u gebruik maken tijdens de wachttijd van onze gratis wifi.

Onze iPad herstellingservice is snel, vakkundig en betaalbaar

Wij maken voor uw iPad scherm reparatie uitsluitend gebruik van originele onderdelen, die wij altijd in onze vestigingen op voorraad hebben liggen. Klaar om ingezet te worden.

Voor de iPad scherm reparatie hebben wij het meest moderne gereedschap in huis, waardoor uw iPad geen risico loopt tijdens de reparatie.

Geen behuizingsbeschadigingen en zeker geen persoonlijk gegevensverlies. U bent verzekerd van een hoogwaardige kwalitatieve reparatie. Waar andere reparateurs uw scherm vervangen met slechte kwaliteit onderdelen staan wij garant voor onze originele iPad materialen. Daarom durven wij u ook 6 maanden garantie te geven op onze reparaties. U kunt er dus vanuit gaan dat uw iPad scherm weer als nieuw is wanneer u onze winkel verlaat en weer als vanouds functioneert.

U kunt voor elke iPad reparatie bij ons terecht.

De meest voorkomende reparatie is toch de iPad scherm vervanging. Een iPad is een prachtig apparaat maar het kan nu eenmaal gebeuren dat de glasplaat defect raakt door een val of een ander ongeluk.  Daarom kunt u bij ons ten alle tijden binnenstappen om uw scherm te laten repareren. Wij hanteren een “klaar terwijl u wacht “ service op al onze reparaties.

Ook voor de complexe reparaties hebben wij alle kennis in huis. Ons personeel wordt regelmatig bijgetraind, dus u kunt ervan uit gaan dat uw iPad reparatie bij ons in goede handen is.

 

AntwerpenGentSchoten
class="footer_part_content">

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.