In onze zaken in Antwerpen en Gent komen dagelijks iPad herstellingen voor. Wij zijn er dus helemaal op ingesteld om uw iPad zo snel mogelijk te herstellen.

Wij begrijpen als geen ander dat u uw iPad niet voor langere tijd wilt missen en werken dan ook volgens het “klaar terwijl u wacht” systeem.

Dit geldt zeker voor een iPad herstelling waarbij slechts een defect onderdeel aan uw iPad vervangen moet worden. Denk b.v. aan een nieuw scherm of een defecte knop. Kom dan bij ons langs, wij repareren uw iPad ter plaatse.

Wij hebben veel ervaring op het gebied van iPad herstellingen en staan graag voor u klaar. U kunt in een van onze reparatiecentra binnen stappen en wachten op uw herstelling. Onze zaken zijn 6 dagen per week geopend. U kunt in onze shop op uw gemakje wat accessoires bezichtigen terwijl uw iPad hersteld wordt, en tevens een gratis kop koffie gebruiken.

Uw iPad hersteld door vaklui

Al onze monteurs beschikken over de juiste certificaten en diploma’s om uw iPad te herstellen. Onze technici gaan ook regelmatig op bijscholing en zijn dus op de hoogte van de meest moderne technieken om uw iPad te herstellen, ongeacht het probleem. Zij weten alles van wifi- verbindingen, software updates, en defecte onderdelen. Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel.

Wij hebben over de jaren de nodige kennis opgedaan om uw iPad weer in topconditie te brengen en blijven net zolang aan uw iPad sleutelen tot deze weer voor 100% in orde is.

iPad reparatie met de uiterste precisie

Wij herstellen uw iPad met de modernste apparatuur en met gebruikmaking van originele iPad onderdelen. Bij onze New Phone Repair zaken beschikken wij over de nieuwste reparatietechnieken en over zeer moderne reparatieplaatsen. U

bent dus verzekerd dat uw iPad volledig naar wens gerepareerd wordt. Daarnaast zal het toch een geruststellende aanvullende gedachte zijn dat wij u op elke iPad herstelling 6 maanden garantie geven.

AntwerpenGentSchoten
class="footer_part_content">

Mijn GSM reaparatie

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 253 reviews. reviews.