Is uw iPad defect? En woont u in Antwerpen of omgeving? Dan zijn wij, New Phone Repair, het juiste adres om daar uw iPad te laten herstellen. Wij timmeren al jaren aan de repairweg, op het gebied van iPads, ongeacht welk model. 

Wij hebben jarenlange ervaring in het herstellen van defecte iPads, of het nu gaat om verbindingsfouten, een software update, afgebroken knopjes of een gebroken glas.

Het maakt onze monteurs niet uit. Zij blijven net zolang aan uw iPad sleutelen, totdat deze weer voor 100% functioneert. Wij maken in onze zaken gebruik van het meest geavanceerde gereedschap, zodat u totaal geen risico loopt op gegevensverlies of beschadigingen aan de behuizing van uw iPad. Een veelvoorkomende reparatie is het scherm herstellen.

Uw iPad reparatie Antwerpen is bij ons, New Phone Repair, in de beste handen. Ook hebben wij een vestiging in Gent.

Het herstellen van uw iPad duurt meestal maar een uurtje

Zoekt u niet alleen een gekwalificeerde iPad reparatie, maar ook een snelle iPad reparatie Antwerpen, dan zijn wij de uitgekozen repairshop.

Wij hebben namelijk de meeste onderdelen van uw iPad op voorraad liggen. Zo kan onze monteur meteen starten met het herstellen van uw kapotte iPad. Gaat het om het vervangen van een defect of versleten onderdeel aan uw iPad, dan kunt u meestal op deze iPad reparatie wachten. Gezellig in onze koffiekamer, onder het genot van een drankje.

Onze iPad reparaties zijn van hoge kwaliteit, en betaalbaar

Voor onze iPad herstellingen maken wij gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Deze onderdelen zijn van originele kwaliteit.

U kunt er dus vanuit gaan dat na de iPad reparatie  uw apparaat weer voor lange tijd mee kan. Bovendien geven wij u ook garantie op het herstellen van uw iPad. Uw nota is uw garantiebewijs.

Wij, New Phone Repair, zijn gecertificeerd in het herstellen van uw iPad.

Wij hebben alle benodigde certificaten in ons bezit om uw iPad reparatie op een vakkundige professionele wijze uit te voeren. Onze monteurs worden ook elke 3 maanden bijgeschoold en zijn op de hoogte van de meest moderne hersteltechnieken.

AntwerpenGentSchoten